Návrh části IS pro PS Hroch Pardubice - Pávová, Zuzana (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce se zabývá návrhem a následnou implementací části informačního systému pro PS Hroch Pardubice. Nejdůležitější částí návrhu je vytvoření elektronického formuláře pro přihlašování dětí do kurzů, a návrh aplikace pro práci s údaji přihlášených dětí. Systém je navržen především tak, aby usnadnil práci zaměstnancům s přepisováním údajů přihlášených dětí do databáze.
Design of the part of the information system for PS Hroch Pardubice
Keywords: relační databáze; E-R diagram; Use-Case diagram; MySQL; PHP; relation database; E-R diagram; Use-Case diagram; MySQL; PHP