Hodnocení finančního zdraví ČKD Kutná Hora, a.s. - Šaníková, Tereza (Univerzita Pardubice, 2000)
Autorka se v práci nejprve zabývá finančím řízením, finanční analýzou a jejími nástroji, především likviditou. V praktické části charakterizuje finanční zdraví podniku ČKD Kutná Hora, a.s.
Evaluating financial health of ČKD Kutná Hora, a.s.
Keywords: Finanční analýza; podniky; likvidita; finanční management; ČKD; Kutná Hora