Informační zdroje z kapitálových trhů - Kincl, Štěpán (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá informačními zdroji z kapitálových trhů. Součástí je i charakteristika a analýza nejdůležitějších informačních zdrojů.
Information sources from capital markets
Keywords: informační zdroje; Kapitálové trhy; finance; agentury; zpravodajství; Internet