Podnik a majetkové daně - Šťastná, Lucie (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá daňovou soustavou České republiky, zejména majetkovými daněmi. V první části jsou vysvětleny základní pojmy a prvky daňového systému, další část pojednává jednotlivě o majetkových daních. Dále pak následují praktické daňové příklady, včetně vyplněných daňových přiznání. Tato práce postihuje změny daňové soustavy v rámci reformy veřejných financí platné od roku 2008.
Company and property taxes
Keywords: Taxes; tax system; tax reforms; Daně; daňová soustava; daňové reformy