Tvorba simulátoru bojového vozidla za využití hybridního simulačního jádra - Kasal, Jaroslav (Univerzita Pardubice, 2017)
Obsah práce je zaměřen převážně na pohyb bojového vozidla v simulátoru. Simulátor je realizován v herním enginu Unity 3D. První část práce se zabývá základními pojmy, základními informacemi o Unity 3D a stručnými informacemi o simulátoru bojového vozidla. Zbývající část práce je věnována konkrétní implementaci.
Creating simulator of soldier vehicle using hybrid simulation kernel
Keywords: simulátory; skripty; ovládání; pohyb; WheelCollider; Unity 3D; tanky; simulators; scripts; control; movement; WheelCollider; Unity 3D; tanks