Návrh přípravku pro magnetování permanentních magnetů a posilování magnetů alternátorů - Kohoutek, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zabývá rozborem magnetických vlastností materiálů, způsoby magnetizace a návrhem přípravku pro magnetování magneto setrvačníku. Práce dále obsahuje měření na konkrétním magnetu.
Design of eqipment for magnetizing of permanent magnets and amplifying the magnets of electric alternators
Keywords: magnetizace; magnetizéry; magnetování; posilování magnetů; magnetization; magnetizers; magnetizing; magnet booster