Stanovení celkového glutathionu v erytrocytech - Zdražilová, Pavla (Univerzita Pardubice, 2002)
Stanovení celkového glutathionu v erytrocytech spektrofotometrickou metodou s Ellmanovým činidlem.
Determination of the total glutathione in human erythrocytes
Keywords: glutathion; stanovení; Spektrofotometrie