Komunikační mix vybraného produktu společnosti Pietro Filipi - Šimonová, Lenka (Univerzita Pardubice, 2009)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu současného stavu komunikačního mixu ve společnosti Pietro Filipi. V teoretické části popisuje jednotlivé komunikační nástroje. Praktická část charakterizuje vybraný podnik, analyzuje prostředí podniku a způsob propagace vybraného produktu. V závěru praktické části se zaměřuje na vytvoření komunikačního plánu společnosti Pietro Filipi.
Communication mix of chosen product of Pietro Filipi company
Keywords: komunikační procesy; komunikační mix; Reklama; podpora prodeje; Public relations; Marketing; communication processes; Communication mix; Advertisement; sales promotions