Přeprava kusových zásilek v siniční dopravě - Heřmanský, Pavel (Univerzita Pardubice, 2006)
Určení kritické cesty, návrh lokace regionálních dep a centrálního překladiště v systému přepravy kusových zásilek.
Transporting piece consignments in the road trasport
Keywords: silniční doprava; přeprava zboží; kusové zásilky