Proces realizace mezinárodního obchodu vybraným podnikem - Jeřábková, Marcela (Univerzita Pardubice, 2012)
Práce pojednává o procesu realizace mezinárodního obchodu malým podnikem jak po stránce teoretické, tak praktické. Vybranému podniku bude sloužit pro lepší orientaci v tomto odvětví a poskytne návrhy, jakými způsoby je možné realizaci mezinárodního obchodu zefektivnit. Doporučení proběhnou na základě analýzy dosavadního postupu se zaměřením na budoucnost společnosti.
Process of Implementation of the International Trade in Selected Company
Keywords: mezinárodní obchod; zahraniční trh; export; formy podnikání na zahraničním trhu; cena; nabídka; AUTOTECH-VT; international trade; foreign market; export; form of business in foreign market; price; supply