Správa barev na tiskovém zařízení HP Latex 335 - Škarvadová, Kateřina (Univerzita Pardubice, 2020)
Práce je věnována kalibraci, tvorbě a testování ICC profilu pro digitální tiskárny se zaměřením na digitální tiskárnu HP Latex 335. Stručně popisuje problematiku správy barev a profilů. Porovnává a popisuje různé možnosti při volbě profilů pro vytvoření co nejvěrohodnější reprodukce předlohy.
Keywords: správa barev; ICC profily; digitální tisk; color management; ICC profiles; digital print