Úroveň vzdělání ve státní sféře v kompetenci městského úřadu - Zeman, Libor (Univerzita Pardubice, 2004)
Práce je zaměřena na úroveň vzdělání na Městském úřadu v Chrudimi.
Keywords: vzdělání; vzdělanost; městské úřady; úředníci; praxe; školství; Chrudim