Neuniverzitní vzdělávání manažerů - Kohl, Jan (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalářská práce na téma "Neuniverzitní vzdělávání manažerů" se zabývá problematikou vzdělávání manažerů mimo vysoké školy. V teoretické části se zaměřuji na vzdělávání manažerů a zaměstnanců obecně. Dalším krokem je rozebírání jednotlivých metod, forem vzdělávání a institucí, které nabízejí toto vzdělávání. V praktické části jsem provedl anketní šetření, které se týká manažerského vzdělávání.
Non-university education managers
Keywords: manažerské vzdělávání; vzdělávací instituce; manažeři; metody; manager education; educational institutions; managers; methods