Manažerské vzdělávání ve společnosti Škoda Auto, a. s. - Kubečková, Markéta (Univerzita Pardubice, 2005)
Práce se zabývá vzděláváním zaměstnanců firmy Škoda Auto v oblasti nadodborné přípravy. Konkrétně je orientována na cílovou skupinu mistrů. První část popisuje teoretické poznatky z oblasti podnikového vzdělávání. Další část je věnována ucelenému zmapování problematiky vzdělávání ve firmě Škoda Auto. Praktická část je zaměřena na hodnocení vzdělávacích programů ze strany účastníků vzdělávacích akcí. Následná analýza výsledků dotazníkového šetření konkretizuje i kritická místa a naznačuje možné způsoby řešení.
Managerial training at Škoda Auto, a. s.
Keywords: Řízení lidských zdrojů; personální management; vzdělávání pracovníků; vzdělávací systémy; dotazníkové šetření