Informovanost žen o problematice močové inkontinence - Burdychová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2011)
Tato práce se zabývá informovaností žen o problematice močové inkontinence. V teoretické části naleznete krátké seznámení se všemi druhy inkontinencí, s příčinami, diagnostikou inkontinence a s různými druhy léčby. V praktické části je uvedena metodika prováděného výzkumu a postupné vyhodnocení všech otázek z dotazníku. V závěru naleznete zhodnocení celé práce včetně dosažení mých předem stanovených cílů, a zda došlo k dosažení cílů mé práce.
Women awareness and urinary incontinence
Keywords: urgentní inkontinence; stresová inkontinence; paradoxní inkontinence; enuréza; mikce; močový měchýř; uretra; detruzor; katétr; urgent incontinence; stress incontinence; paradoxical incontinence; enuresis; emiction; urinary bladder; urethra; detrusor; catheter