Softwarový nástroj pro správu prodaných produktů - Malý, Martin (Univerzita Pardubice, 2016)
V této bakalářské práci realizuji vhodný výběr řešení elektronického obchodu pro podnikání středních a malých firem. Vypracování se bude skládat především z naprogramované apli-kace, která bude komunikovat s elektronickým obchodem a bude umožňovat další potřebné funkce, které zajistí zjednodušení práce ve firmě TOP SERVIS Pardubice.
Software tool for managing sold products
Keywords: WWW; PHP; Nette; Framework; HTML; CSS; open-source; e-shop; WWW; PHP; Nette; Framework; HTML; CSS; open-source; e-shop