Escherichia coli O157:H7 : (charakteristika epidemiologie) - Pavliš, Ota (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce podává přehled o působení střevního patogenu Escherichia coli O157:H7 a upozorňuje tak na jeho celosvětově rostoucí epidemiologický význam.
Keywords: patogenní mikroorganismy; Escherichia coli; střevní patogeny; epidemiologie