Léčba rakoviny za pomoci viru herpes simplex - Krejčí, Eliška (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se věnuje popisu rakoviny, charakteristikám a vlastnostem tohoto onemocnění. Následně se věnuje popisu viru herpes simplex, jeho stavbě a mechanismu infekce. Nakonec se práce zaměřuje na léčbu rakoviny pomocí viru herpes simplex, jejími výhodami a jednotlivými deriváty tohoto viru využívaných při studiích a léčbě.
Cancer Treatment Using The Herpes Simplex Virus
Keywords: rakovina; herpes virus; onkologická léčba; viroterapie; cancer; herpes virus; oncology treatment; virotherapy