Emocionální aspekty učení a vzdělávání dospělých: Tréma, úzkost - Drábková, Adéla (Univerzita Pardubice, 2015)
Cílem práce je popsat emocionální aspekty v učení a vzdělávání dospělých. Práce se zaměřuje na projevy trémy a úzkosti. Dále se dotýká psychologických aspektů zkoušení a hodnocení dospělého.
Emotional Aspects of Adults' Learning and Education: Stage Fright, Anxiety
Keywords: emoce; tréma; úzkost; učení; vzdělávání; emotion; stage fright; anxiety; learning; education