Finanční analýza podniku PROFI CREDIT Czech, a.s. - Hovorková, Martina (Univerzita Pardubice, 2010)
Diplomová práce se zabývá finanční analýzou společnosti PROFI CREDIT Czech, a.s.. Nejprve jsou popsána teoretická východiska k danému tématu. Další část práce se věnuje vlastní finanční analýze společnosti PROFI CREDIT Czech, a.s.. Provedena je horizontální a vertikální analýza účetních výkazů, výpočet poměrových ukazatelů a Kralickův rychlý test a Altmanova analýza.
The financial analysis of the PROFI CREDIT Czech company
Keywords: Finanční analýza; účetní výkazy; horizontální a vertikální analýza; poměrové ukazatele; bonitní a bankrotní modely; Financial analysis; financial statements; horizontal and vertical analysis; financial ratios; solvent and bankruptcy models