Možnosti rozvoje cyklistické dopravy v Pardubicích - Hovorka, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2012)
Tato bakalářská práce je věnována cyklistické dopravě v Pardubicích a možnostem jak tuto dopravu zkvalitnit. Práce se zabývá historií a vznikem cyklistické dopravy a jejím rozvojem do dnešní podoby. Dále analyzuje konkrétní situaci v Pardubicích a navrhuje opatření pro její zlepšení.
Possibilities for developing cycling in Pardubice
Keywords: cyklistická doprava; cyklostezky; Pardubice; stojany; cyklistika; cycling transport; bicycle paths; racks; cycling