Srovnání dopadu investičních akcí na hospodářský výsledek dvou závodů vybraného podniku - Zemková, Jana (Univerzita Pardubice, 2014)
Bakalářská práce se zabývá hodnocením vybraných investičních projektů společnosti Tereos TTD, a. s. V úvodních kapitolách je základní charakteristika investic, investičního procesu a hospodářského výsledku. V následujících je práce zaměřena na hodnocení zvolených investic pomocí uvedených metod a posouzení jejich vlivu na hospodářský výsledek společnosti.
Comparison of the Impact of Investment Actions on Economic Results of Two Plants in a Selected Enterprise
Keywords: Investice; efektivnost investic; statické metody; dynamické metody; hospodářský výsledek; Tereos TTD a. s.; Investment; effectiveness of investment; static methods; dynamic methods; Economic Result