Řízení vybraných materiálových toků ve společnosti OEZ s.r.o. - Plhák, Michal (Univerzita Pardubice, 2022)
Práce se zabývá analýzou a následným navržením strategie pro vybraný materiálový tok, která souvisí se změnou layoutu, tedy rozmístěním pracovišť výrobní haly společnosti OEZ s. r. o. V její teoretické časti jsou popsány základní pojmy týkající se analýzy materiálového toku a metod jeho řízení. Praktická část se věnuje analýze současného stavu materiálového toku a pracovišť s ním spojených doplněné o výpočty a návrh strategie pro řízení materiálového toku.
Management of selected material flows in OEZ s. r. o.
Keywords: Lean management; Just In Time; materiálový tok; kanban; ABC analýza; XYZ analýza; matice ABC/XYZ; Lean management; Just In Time; material flow; kanban; ABC analysis; XYZ analysis; ABC/XYZ matrix