Zpracování projektové žádosti o poskytnutí dotace ze strukturálních fondů Evropské unie - Zozulák, Jan (Univerzita Pardubice, 2008)
Tato práce se zabývá problémem existence brownfields a možností jejich regenerace a revitalizace za pomoci fondů Evropské unie. Úvodní kapitoly jsou zaměřeny na analýzu nezbytných programových dokumentů. Výstupem práce je projektový záměr na přeměnu objektu brownfields ve volnočasové sportovní centrum. Tento projektový záměr je koncipován jako žádost o dotaci z Regionálního operačního programu Severovýchod.
Preparation of a project proposal for funding from Structural funds of the European Union
Keywords: Evropská Unie; Operační programy; Dotace; Brownfields; projekty; European Union; operational programmes; grants; Brownfields; Projects