Analýza vlivů na zaměstnanost v okrese Kolín - Rejfková, Lucie (Univerzita Pardubice, 2007)
Cílem bakalářské práce je popsat vývoj nezaměstnanosti v okrese Kolín na základě získaných informací z Úřadu práce, z tisku a jiných dosažených zdrojů. Práce je zaměřena na stav před vstupem automobilky TPCA do zmíněného regionu a v období po zahájení jejího provozu. První část obsahuje obecné informace týkající se pojmu zaměstnanost, či nezaměstnanost. Druhá část práce je zaměřena na konkrétní situace a praktickou část tohoto zkoumaného tématu.
Employment impact analysis in Kolin district
Keywords: Nezaměstnanost; Trh práce; politika zaměstnanosti; automobilky; Kriminalita