Aplikace pro sledování a záznam odpracovaného času - Horák, František (Univerzita Pardubice, 2018)
Bakalářská práce se zaměřuje na vytvoření desktopové aplikace pro sledování a záznam odpracovaného času. Jako programovací jazyk je zvolena Java. Nově vytvořený nástroj komunikuje s databází systému Redmine, který je v práci představen. Následně pak jsou uvedeny podobné vybrané nástroje a požadavky na novou aplikaci. Dále jsou představeny použité technologie a samotná implementace zdrojového kódu. Poslední kapitolu tvoří uživatelská příručka.
Apps for tracking and recording of time worked
Keywords: Redmine; MySQL; JavaFX; databáze; Redmine; MySQL; JavaFX; database