Zavádění systému jakosti dle ISO 9000 v ČKD Dukla a.s., o.z. Strojírny Kolín - Čup, Michal (Univerzita Pardubice, 2001)
Autor se v práci zabývá problematikou zavádění systému jakosti podle norem ISO 9000 v ČKD Dukla a.s., odštěpný závod Strojírny Kolín.
Quality system implementation according to ISO 9000 into the firm ČKD Dukla a.s. plant Strojírny Kolín
Keywords: podniky; systémy jakosti; ISO 9000; Total Quality Management; Jakost; normy