Železnice a úloha státu v procesu intregrace v rámci Evropského společnství a specifika podnikání v železniční doprvě - Suchomel, Tomáš (Univerzita Pardubice, 1996)
Práce je zaměřena na železniční dopravu, dopravní politiku státu a integraci naší dopravy do EU.
Keywords: železniční doprava; Evropská Unie; Integrace