Franchising v praxi - Ždímalová, Eva (Univerzita Pardubice, 2008)
Bakalářská práce se zabývá franchisingem jako jedním ze způsobu podnikání. Objasňuje základní pojmy, vývoj franchisingu v ČR i ve světě. Shrnuje výhody a nevýhody tohoto podnikání včetně výhledu do budoucna. Nechybí zde ani praktická část bakalářské práce, která ukazuje využití franchisingu v praxi.
Franchising in the practice
Keywords: Business; Czech Republic; alternative forms of financing; franchising; Podnikání; Česká Republika; alternativní formy financování