Emise komunálních obligací - Krupička, Roman (Univerzita Pardubice, 1997)
Práce pojednává o problematice dlouhodobého financování municipálního sektoru a je zaměřena na emisi komunálních obligací, konkrétně na emisi uskutečněnou městem Pardubice v r. 1994.
The Issue of municipal bonds
Keywords: dlouhodobé financování; obce; komunální obligace; Pardubice