Stanovení hodnoty pro zákazníka pro vybrané kategorie chemických produktů - Kaplanová, Daniela (Univerzita Pardubice, 2014)
Diplomová práce se zabývá hodnotou pro zákazníka a jejím stanovením. V teoretické části je popsán pojem hodnota pro zákazníka, její atributy a konkrétní diagnostické metody, které se využívají pro stanovení hodnoty pro zákazníka. V navazující praktické části je stanovena hodnota pro odběratele pro vybrané kategorie chemických produktů.
Determination of customer value for chosen categories of chemical products
Keywords: hodnota pro zákazníka; model hodnoty pro zákazníka; atributy hodnoty pro zákazníka; stanovení hodnoty pro zákazníka; customer value; model of customer value; attributes of customer value; determination of customer value