Využití videotechniky při výuce analytické chemie - Šrámková, Jitka (Univerzita Pardubice, 1996)
V rámci této práce bylo provedeno a popsáno hodnocení 9 videoprogramů, vytvořených na různých specializovaných pracovištích, především z hlediska technických parametrů a pedagogické vhodnosti použití při výuce analytické chemie.
Keywords: pedagogika; videotechnika; videoprogramy; analytická chemie; vážková analýza; gravimetrie; bezpečnost práce; volumetrie; komplexometrie; titrace; vzorkování