Experimentální identifikace diskrétního stavového modelu - Jelínek, Josef (Univerzita Pardubice, 2023)
Práce se věnuje experimentální identifikaci diskrétního stavového modelu. Na základě stavového modelu je navržen LQ regulátor se sledováním žádané bez trvalé regulační odchylky. Návrh a simulace jsou vytvořeny v MATLABu.
Experimental identification of a discrete state model
Keywords: stavový model; identifikace parametrů; LQ regulátor; Arduino Due; state model; identification parametrs; LQ regulator; Arduino Due