Tvorba intranetového systému rezervace vozidel - Faltýnek, Miloš (Univerzita Pardubice, 2008)
Práce popisuje vytvoření a funkci intranetového systému rezervace vozidel. Pro databázové schéma byla použita relační databáze Oracle, nad kterou byla naprogramována aplikace v PHP. Aplikace dále využívá technologie JavaScript a CSS. Nedílnou součástí byl i grafický návrh webové aplikace.
Designing intranet system for vehicle reservation
Keywords: reservation systems; vehicles; Database; rezervační systémy; vozidla; Databáze; Oracle; PHP