Přestupkové řízení, zejména v oblasti přestupků proti občanskému soužití - Samlerová, Lenka (Univerzita Pardubice, 1998)
Práce se zabývá aplikačními problémy v rámci přestupků proti občanskému soužití.
Keywords: právní řízení; správní řízení; řízení o přestupcích; občan; občanské soužití