Návrh brzdové soustavy experimentálního vozidla - Mjasnikovič, Vladimír (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce řeší návrh brzdové soustyvy experimentálního vozidla, určeného pro jízdní zkoušky studentů DFJP. Analyzuje jednotlivé koncepce brzdové soustavy a vybírá nejvhodnější vyriantu pro toto vozidlo.
Project of braking system of experimental vehicle
Keywords: brzdové systémy; experimentální vozidlo; návrhy; Škoda Fabia