Požadavky na kompetence absolventů ekonomických VŠ při získávání zaměstnanců - Bednářová, Šárka (Univerzita Pardubice, 2020)
V diplomové práci s názvem Požadavky na kompetence absolventů ekonomických VŠ při získávání zaměstnanců se autorka zabývá problematikou potřebných kompetencí, které vybrané podniky požadují při náboru čerstvých absolventů. Pomocí dotazníkového šetření a následného porovnání s českými i světovými trendy z oblasti kompetencí zjišťuje, co vše musí uchazeč splňovat a proč právě absolventi jsou těmi stěžejními pro trh práce.
Expertise Required from Economic University Graduates During the Recruitment Process
Keywords: řízení lidských zdrojů; nábor; absolventi vysokých škol; profesní kompetence; pracovní místa; human resource management; recruitment; university graduates; professional competence; job position