Webové geografické informační systémy jako součást infrastruktury chytrých měst a obcí - Mach, Ondřej (Univerzita Pardubice, 2019)
Tato bakalářská práce porovnává webové geografické informační systémy, které jsou využívány českými městy a obcemi, v oblasti infrastruktury chytrých měst. Hlavním zaměření je především na jejich dostupné funkce a uživatelské rozhraní.
Web geographic information systems as part of a smart city infrastructure
Keywords: geografické informační systémy; chytrá města; webGIS; geographic information systems; smart cities; webGIS