Rozhodování o výběru vhodného informačního systému - Hamsová, Tereza (Univerzita Pardubice, 2021)
Práce se zaměřuje na výběr podnikových informačních systémů za pomoci kvantitativních a kvalitativních metod. V bakalářské práci jsou jednotlivé metody nejprve popsány, následně jsou klasifikovány na základě informací získaných z teoretické části práce a z odborné literatury.
Decision-making about selection of suitable information system
Keywords: informační systémy; investice; metody hodnocení informačních systémů; metody hodnocení investic; efektivnost informačních systémů; metody pro výběr informačních systémů; information systems; investments; information systems evaluation methods; investments evaluation methods; information systems effectiveness; means for information systems selection