Návrh změn v technologii řízení provozu na trati Plzeň - Cheb pro začlenění do CDP Praha - Plachý, Přemysl (Univerzita Pardubice, 2014)
Porovnání zabezpečovacího zařízení, úrovně dopravy, popis a srovnání vybavení pracovišť obsluhujících zaměstnanců ve stanicích a na pracovišti traťových dispečerů, návrh možných úprav.
The proposal of changes in the technology of traffic control on the railway line Plzeň - Cheb with regard to integration into the Central Traffic Control Centre in Prague (CDP Praha)
Keywords: dálkové ovládání; zabezpečovací zařízení; řízení provozu; výpravčí; optimalizace; remote control; safety device; traffic control; train dispatcher; optimization