Evidence servisů a zakázek - Jarolím, Lukáš (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce je věnována tvorbě aplikace pro evidenci všech procesů, které jsou spojeny s tvorbou a realizací zakázek, především u servisních činností, kde je velké množství informací, které provázejí zakázku po celou dobu životnosti systému a objednávek ve firmě. Teoretická část je věnovaná teorii unifikovaného procesu návrhu a vývoji aplikace.
Registration of service points and orders
Keywords: evidence; servis; zakázka; Databáze; Oracle; PHP; registration; service points; orders; Database