Využitie marketingového mixu v oblasti služieb u zvolenej spoločnosti - Melounová, Jana (Univerzita Pardubice, 2017)
Bakalárska práca sa zaoberá analýzou a využitím marketingového mixu v oblasti služieb u spoločnosti Skřivánek s.r.o. V teoretickej časti sú vymedzené základné pojmy týkajúce sa tejto problematiky. Praktická časť je zameraná na charakteristiku spoločnosti a analýzu nástrojov marketingového mixu. Na základe tejto analýzy sú navrhnuté odporučenia a stratégie vedúce k zlepšeniu.
The usage of the marketing mix in the field of services at the chosen company
Keywords: marketing služieb; marketingový mix; Skřivánek; produkt; cena; distribúcia; propagácia; ľudia; materiálne prostredie; procesy; Services marketing; marketing mix; Skřivánek; product; price; place; promotion; people; physical evidence; processes