Využití bezdřevé uhlíkové tužky jako elektrody v elektrochemii - Novotný, Michal (Univerzita Pardubice, 2006)
Práce se zabývá konstrukcí elektrody z bezdřevé tužky a testováním její odezvy při automatických titracích a voltametrických měřením.
Use of wood-free carboc pencil as electrode for the elektrochemistry
Keywords: uhlíkové elektrody; potenciometrická titrace; voltametrie