Automatizace technologického zařízení - Coubal, Michael (Univerzita Pardubice, 2024)
Diplomová práce se zabývá pokročilou automatizací komerčně vyráběného technologického zařízení, které je standartně používáno pro povlakování malých dílců. Vylepšení, které očekáváme od automatizace, pomůže ke zkvalitnění konečných výrobků. Součástí práce je realizace a nastavení automatického programu.
Automation of technological equipment
Keywords: automatizace; povrchová úprava; program; automation; surface treatment; part