Operativní řízení silniční nákladní dopravy ve společnosti KALA TRANS, s. r. o. - Suchánek, Jiří (Univerzita Pardubice, 2020)
Bakalářská práce se zabývá operativním řízením silniční nákladní dopravy ve společnosti KALA TRANS, s. r. o. Analyzuje stávající operativní řízení a činnosti s ním související. Na základě zjištěných skutečností jsou navrženy změny vedoucí ke zlepšení stávajícího operativního řízení.
Operational management of road freight transport in KALA TRANS, s. r. o.
Keywords: dispečink; dopravní informace; silniční nákladní doprava; sledování vozidel; vozové parky; dispatching; traffic information; road freight transport; vehicle tracking; fleets