Údržnost potravin v závislosti na aktivitě vody a obsahu vybraných aditiv - Vejnarová, Iveta (Univerzita Pardubice, 2002)
Práce je zaměřena na sledování údržnosti masných výrobků v závislosti na aktivitě vody, mikrobiologické jakosti a obsahu vybraných aditiv.
Study of dependence of water activity on concentration of selected aditives
Keywords: masné výrobky; Chlorid sodný; Aktivita vody; senzorické hodnocení; fosfáty; aditiva