Návrh marketingové strategie s využitím nástrojů internetového marketingu - Bobková, Martina (Univerzita Pardubice, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá návrhem marketingové strategie vybrané společnosti. První část je zaměřena na bližší specifikaci základních marketingových pojmů. Další kapitola je věnována internetovému marketingu, je zde vysvětleno i několik základních nástrojů internetového marketingu. V poslední kapitole je již charakterizována vybraná společnost včetně navržení nejvhodnější marketingové strategie s využitím nástrojů internetového marketingu.
Proposal of marketing strategy with using internet marketing tools
Keywords: marketingová strategie; internetový marketing; marketingový mix; segmentace trhu; SEO; marketing strategy; internet marketing; marketing mix; market segmentation; SEO