Vlastnosti elektricky vodivých polymerních vrstev aplikovaných tiskem - Peřinka, Nikola (Univerzita Pardubice, 2010)
Práce se zabývá problematikou tisku tenkých vodivých vrstev na bázi vodivých polymerů.
The properties of printed electrical conductive polymer layers inks on composite basis
Keywords: vodivé polymery; tištěná elektronika; sítotisk; conductive polymers; printed electronics; screen printing