Vybrané činnosti řízení lidských zdrojů v poradenské společnosti - Ruffer, Tomáš (Univerzita Pardubice, 2014)
Práce se zabývá analýzou a vlivem řízení lidských zdrojů na výsledky vybrané poradenské společnosti. Postihuje především výběr, výchovu, motivaci a řízení spolupracovníků a vliv tohoto řízení na kvalitu produkce a obrat této společnosti. Zjištěná fakta jsou porovnána se situací v zahraničí.
Selected activities of human resource management in consulting company
Keywords: personální řízení; management; strukturální společnost; kvalita; zaškolovací cyklus; finanční poradenství; personnel management; management; structural company; quality; teach-in cycle; financial advisoring