Výběr systému pro podporu logistiky ve výrobním podniku - Eliášová, Renata (Univerzita Pardubice, 2020)
Tato bakalářská práce se zabývá postupy vyhodnocení dotazníkového šetření za účelem návrhu systému pro podporu logistiky ve výrobním podniku. Úvodní část se věnuje pojmu podniková logistika a její charakteristice, pojmu logistický systém a jeho základnímu dělení. V další části dochází k představení pěti podniků, které vyhovovaly potřebám této práce, a pěti zvoleným logistickým systémům. Další část práce je věnována již samotnému vyhodnocení dotazníkového šetření a to pomocí vícekriteriálních metod rozhodování. V závěrečné části jsou shrnuty výsledky provedených metod vyhodnocení, na základě kterých je zvolen doporučující systém.
Selection of a system to support logistics in manufacturing company
Keywords: podniková logistika; logistické systémy; informační systémy; dotazníky; vícekriteriální rozhodování; company logistics; logistic systems; information systems; questionnaires; multicriterial decision making